:: جلد 2 - سال اول ، شماره دوم- ویژه نامه آغاز سال تحصیلی -پاییز و زمستان ::
جلد 2 - سال اول ، شماره دوم- ویژه نامه آغاز سال تحصیلی -پاییز و زمستان صفحات 59-57 برگشت به فهرست نسخه ها
آرمین زارعیان*، مریم روشندل، امیر حسین پیشگویی، فهیمه دادگری، سیمین تاج شریفی فر

چکیده:.

آموزش فرآیند پیچیده ای است که هرگونه ساده انگاری دراین خصوص میتواند نیروها و امکانات مصروف شده را هدر ساخته و تلاش های افراد را با شکست مواجه سازد. لذا توسعه فرآیندهای آموزشی و ایجاد تحول در آن نیازمند شناخت مبانی موثر بر این فرآیند و ایجاد تغییر بر اساس ماهیت و بنیان های ساختاری آموزش و یادگیری است. از جمله عوامل موثرب ر فرآیند و به مرتبها ولی یادگیری، شناخت و تبیین مفهوم سبک یادگیری در فراگیران است. بررسی عمیق این موضوع و کسب دانش های نوین مرتبط با سبک یادگیری می تواند در سامان دهی آموزش از جمله تعامل مدرسین یا دانشجویان و فرآیند یاددهی – یادگیری محتوای مورد استفاده بسیار تاثیر گذار باشد. سبک یادگیری به چگونگی یادگیری فراگیر اشاره دارد که متضمن شناخت فراگیر، اولویت و ارجحیت های ایشان است. به بیان دیگر سبک یادگیری بیش از آنکه بر توانایی فراگیر متمرکز شود بر ترجیحات فرد اهمیت می دهد و به همین دلیل به این ویژگی سبک یادگیری و نه توانایی یادگیری اطلاق می گردد. در هیمن راستا «پیرس » اشاره می کند که سبک یادگیری روشی است که فراگیر در یادگیری مطالب درسی از آن بهبه می گیرد و آن را به روش های دیگر ترجیح می دهد. کما اینکه بایستی دقت نمود که این ارجحیت ها در افراد رشته های متنوع و در طول زمان تغییر می کند. از آنجائی که محوریت سبک یادگیری شناختی و عاطفی است .

دریافت: 1395/8/16 | پذیرش: 1395/8/16 | انتشار: 1395/8/16

زارعیان آرمین، روشندل مریم، پیشگویی امیر حسین، دادگری فهیمه، شریفی فر سیمین تاج. بکارگیری روش کیومتدولوژی در تبیین ذهنیت کنشگر موثر بر سبک یادگیری دانشجویان پرستاری. دو فصلنامه مطالعات آموزشی نما آجا. 1392; 2 () :57-59

جلد 2 - سال اول ، شماره دوم- ویژه نامه آغاز سال تحصیلی -پاییز و زمستان برگشت به فهرست نسخه ها