:: جلد 1 - سال اول- شماره اول- ویژنامه آموزشی مجله علمی پژوهشی-بهار و تابستان ::
جلد 1 - سال اول- شماره اول- ویژنامه آموزشی مجله علمی پژوهشی-بهار و تابستان صفحات 61-59 برگشت به فهرست نسخه ها
علیرضا خوشدل*، بنفشه درمنش، شهریار یزدانی، نادر تقوی

چکیده:

چشم انداز 1404 نیروهای مسلح و برنامه پنج ساله پنجم ارتش جمهوری اسلامی ایران جایگاه بلندی برای علم و فناوری ترسیم می کند و در همین راستا دستیابی به بالاترین سطح سلامت در نیروهای مسلح منطقه و مرجعیت علمی در طب نظامی از اهداف راهبردی این اسناد است. دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران با الگو قراردادن سیره اهل بیت (ع)و شیوه علمی مکتب حضرت امام جعفر صادق علیه السلام با نام طرح امام صادق (ع) تنظیم و با تایید هیات رئیسه محترم آجا جهت اجرا ابلاغ می نماید.

سیاستهای طرح عبارتند از:

الف)استفاده از الگوهای ایرانی – اسلامی در توسعه علمی.

ب)بهر هگیری از روش های آموزشی مکتب امام صادق (ع) مشتمل بر نخبه پروری، تربیت آبشاری، شبکه های علمی، محوریتا خلاق و تهذیب در کنار دانش، خودب اوری وخود اتکایی علمی، تعامل باصاحبان دانش و حرف، گفتگوی علمی آزاد و ترویج کرسی های نظریه پردازی.

ج) انطباق روش های اجرایی بر امکانات و توان نیروی انسانی.

د)آینده پژوهی وهمت عالی در دستیابی به مراتب عالی دانش.

ه)سازو کارهای مناسب بهره گیری از نخبگان و استعدادهای درخشان.

و)استفادها ز ظرفیت علمی نیروهای ا رتش در کنار دانشگا ههای نیروهای مسلح و خارج نیروهای مسلح.

ز) تاکید بر علوم کاربردی و مهار تهای طب نظامی

ح)تاکید بر علوم چند رشته ای و میان رشته ای.

ط)تمرکززدایی، اعتباربخشی و ارتقاء سطح کمی و کیفی نظارت.

ی) تبیین جایگاه گروه های آموزشی و مراکز پژوهشی به عنوان زیربنای آموزشی و پژوهشی دانشگاه

ض) توسعه هدفمند درجهت رفع نیازهای نیروهای مسلح و افزایش توانمندی سامانه بهداشت و درمان در اجرای ماموریت های محوله

دریافت: 1395/8/17 | پذیرش: 1395/8/17 | انتشار: 1395/8/17

خوشدل علیرضا، درمنش بنفشه، یزدانی شهریار، تقوی نادر. تدوین نظام جامع علم و فناوری و آمایش سرزمینی دانشگاه علوم پزشکی ارتش)(طرح امام صادق-ع). دو فصلنامه مطالعات آموزشی نما آجا. 1392; 1 () :59-61