[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
test::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۵ نتیجه برای سلیمی

جمال سلیمی، قباد رمضانی،
دوره ۳، شماره ۰ - ( سال دوم، شماره اول، نیمسال اول تحصیلی- پاییز و زمستان ۱۳۹۳ )
چکیده

چکید ه

سابقه و هدف: مه مترین ابزار تعیین کیفیت و اثربخشی یک فرایند و برنامه آموزشی، ارزشیابی آن می باشد. در دنیای امروز،دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سه ماموریت اصلی آموزش، پژوهش و ارائه خدمات را برعهده دارند. پژوهش حاضر با هدف بررسی کیفیت تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه های کردستان و علوم پزشکی شهر سنندج انجام گرفته است.

مواد و رو شها: روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع پیمایشی است. کیفیت تدریس به وسیله پرسش نامه محقق ساخته توسط اعضای هیات علمی ودانشجویان دانشگاه کردستان وعلوم پزشکی سنندج با نمون هگیری تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. پرس شنامه دارای ۲۴ سوال و ۶ گویه می باشد. ضریب پایایی پرسش نامه مذکور با استفاده از آلفای کرونباخ ۰/۸۴ تعیین شد. تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از روش های آمار توصیفی و استنباطی به کمک نرم افزار spss نسخه ۲۰ انجام گرفت.

یافته ها:نتایج تحقیقن شان داد رشته تحصیلیا عضای هیات علمی، سابقه تدریس و دانشگاه محلا خذ مدرک دکتری اعضای هیات علمی با میزان کیفیت تدریس آنان رابطه معنی داری دارد. بین جنسیت و کیفیت تدریس رابطه معنی داری مشاهده نشد.

بحث ونتیجه گیری: با توجه به اهمیت ارزشیابی در بهبود کیفیت آموزش در نظام عالی پیشنهاد می شود ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید به طور مستمر با هدف ارتقای وضعیت موجود صورت پذیرد.


جمال سلیمی، قباد رمضانی،
دوره ۵، شماره ۰ - ( سال سوم - شماره اول - نیمسال اول تحصیلی- پاییز و زمستان ۱۳۹۴ )
چکیده

چکید ه

سابقه و هدف: مهمترین ابزار تعیین کیفیت و اثربخشی یک فرایند و برنامه آموزشی، ارزشیابی آن می باشد. در دنیای امروز،دانشگا ه ها و مراکز آموزش عالی سه ماموریت اصلی آموزش، پژوهش و ارائه خدمات را برعهده دارند. پژوهش حاضر با هدف بررسی کیفیت تدریس اعضای هیات علمی دانشگاه های کردستان و علوم پزشکی شهر سنندج انجام گرفته است.

مواد و رو شها: روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع پیمایشی است. کیفیت تدریس به وسیله پرسش نامه محقق ساخته توسط اعضای هیات علمی ودانشجویان دانشگاه کردستان وعلوم پزشکی سنندج با نمون هگیری تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. پرس شنامه دارای ۲۴ سوال و ۶ گویه می باشد. ضریب پایایی پرسش نامه مذکور با استفاده از آلفای کرونباخ ۰/۸۴ تعیین شد. تجزیه و تحلیل داده های تحقیق با استفاده از روش های آمار توصیفی و استنباطی به کمک نرم افزار spss نسخه ۲۰ انجام گرفت.

یافته ها:نتایج تحقیقن شان داد رشته تحصیلیا عضای هیات علمی، سابقه تدریس و دانشگاه محل اخذ مدرک دکتری اعضای هیات علمی با میزان کیفیت تدریس آنان رابطه معنی داری دارد. بین جنسیت و کیفیت تدریس رابطه معنی داری مشاهده نشد.

بحث ونتیجه گیری: با توجه به اهمیت ارزشیابی در بهبود کیفیت آموزش در نظام عالی پیشنهاد می شود ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید به طور مستمر با هدف ارتقای وضعیت موجود صورت پذیرد.


مهناز تسلیمی۱،
دوره ۱۷، شماره ۰ - ( سال نهم، شماره اول، نیمسال اول تحصیلی،پاییز و زمستان ۱۴۰۰ )
چکیده

مقدمه: برنامههای سلامت محور مدرسه به عنوان عامل ارتقاء دهنده سلامت آینده دانش آموزان و ساختن فرهنگ جامعه اثربخش، همواره مورد نظر متولیان امر تعلیم و تربیت بوده است. هدف این تحقیق، استخراج تجویزهای سلامت محور برای ذینفعان بود.
روشها: مطالعه به روش تحلیلی مروری با روش اسنادکاوی، تحلیل محتوا و مطالعه کتابخانهای انجام شد. از برنامههای عملیاتی مشتمل بر ۳ نسخه از مستندات ابلاغی وزارت آموزش و پرورش به مدارس در راستای سند تحول در سال تحصیلی ۱۳۹۸- ۱۳۹۷ و پژوهشهای کاربردی از اثربخشی این طرحها در فرهنگ سازمانی مدرسه در ۴ دهه اخیر استفاده گردید. با شیوه تقلیل دادهها، مقولههای استخراجی شباهت سنجی و ویژگیها و اشتراکات دو متغیر تحقیق، با نظر گروه متخصصان و برخی اساتید، احصاء شد.
یافتهها: بر اساس نتایج تحلیل یافتهها، ۳۰ ویژگی برنامههای سلامت محور استخراج شد که با دو مدل فرهنگ سازمانی مدرسه گرونرت و محورهای مدل شاین، انطباق داده شد و در کلیه محورها وجود اشتراک تعیین گردید.
بحث و نتیجهگیری: نتایج مطالعه نشان داد که وجوه اشتراکی برنامههای مدارس مروج سلامت و فرهنگ سازمانی با ریشه مشترک باورها و ارزشها گره خوردهاند که اثرات همافزایی در بستر مدرسه ایجاد میکنند، به طوری که آموزههای سلامتی در کودکان و نوجوانان به رفتارها، نگرشها و عادتهای سالم در بزرگسالی تبدیل میشوند و به نسلهای بعد منتقل میشود. لذا با توجه به نقش انتقال فرهنگ از طریق مدرسه، شکلگیری برنامههای سلامت محور در مدارس برای ایجاد عادات و تفکر مثبت، حائز اهمیت است.
 
دکتر مهناز تسلیمی، خانم زهرا مظفری،
دوره ۱۹، شماره ۰ - ( سال دهم، شماره اول، نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ۱۴۰۱ )
چکیده

مقدمه: کارورزی معلمان از سال ۱۹۰۰ میلادی در آمریکا شروع شد و شامل تجربیات آموزشی مبتنی بر کار میباشد. برنامههایی با عناوین از مدرسه تا کار، در جستجوی کار، آموزش شیوههای نوین تدریس و.... در حِرف معلمی از بهترین شیوههای آموزش ضمن خدمت محسوب میگردد. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر کارورزی حرفهای در توسعه حرفهای معلمان انجام شده است.
روشها: مقاله حاضر به روش مطالعه مروری از طریق بررسی و مطالعه کتابخانهای (اسنادی) با محوریت واژگان کارورزی معلمان مربوط به ۱۰ سال اخیر (۱۳۹۹-۱۳۸۰) با دسترسی به اطلاعات مورد نیاز انجام شد. دادهها به روش تحلیل محتوای مفاهیم اولیه تحلیل و دستهبندی شد.
یافتهها: بر اساس یافتههای مطالعه حاضر، کارورزی در تربیت معلم با ۴ چالش اساسی مواجه است. نکات مثبت و توسعهدهنده کارورزی و نکات منفی و موانع کارورزی در ۱۲ مقوله تفکیکی دستهبندی شدند و مدل مفهومی مهارتهای فردی و سازمانی کسب شده در طی کارورزی ترسیم شد.
نتیجهگیری: با توجه به یافتههای مطالعه، فرهنگ کارورزی مستمر در زندگی حرفهای معلمان و در هر مقطعی ضروری است. از طریق کارورزی معلمی میتوان معلمان را برای مواجهه با شغل و انتظارات سازمانی آماده نمود. لذا توصیه میگردد مسئولان آموزشی به این امر توجه بیشتری نمایند.
 
دکتر مهناز تسلیمی،
دوره ۲۰، شماره ۰ - ( سال دهم، شماره دوم، نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ ۱۴۰۱ )
چکیده

مقدمه: مراقبان سلامت مدارس ، به عنوان منابع انسانی در دو حیطه آموزش و بهداشت در مدارس انجام وظیفه می نمایند که به عنوان فرد مستخدم دولت، موظف به ارتقاء حرفه ای خود هستند. این فرایند در افراد جدید استخدام یا با سابقه ، نیاز به توجه بیشتری دارد تا سواد سلامت به درستی به مخاطبان این گروه شغلی، منتقل شود.
روش‌ها: در این مقاله مروری، تطبیقی، سیستماتیک که در سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ بر پایه روش مطالعات اسنادکاوی و تجربه محقق با هدف انتقال تجارب حرفه ای(مستندسازی دانش)، به شرح مصادیق توسعه حرفه ای بر اساس  تطبیق با مدلKSAB  - پرد اخته شد.
یافته‌ها: مصادیق مورد نیاز کسب شایستگی و توسعه حرفه ای مراقبان سلامت، ابتداء شرح داده شده است و در مدل تطبیق و مجزا شد. سپس  در ۱۵ مقوله و ۴ حیطه (دانش حرفه ای- توانایی حرفه ای- نگرش حرفه ای و مهارت حرفه ای) بر اساس مدل KSAB  ، احصاء شد.
نتیجه‌گیری: تعیین شاخص ها و مولفه ها بر اساس اجماع گروه متخصصان آموزشی و بهداشتی بر اساس نیاز مخاطبان میتواند ضمن تقویت تعهد و اخلاق حرفه ای، به رشد و بالندگی و رضایت شغلی کارکنان منجر شود. لذا مربیان بهداشت مدارس  و متولیان برای توسعه شایستگی های حرفه ای به طور مستمر بازنگری کنند.

صفحه 1 از 1     

مجله مطالعات آموزشی نما Journal of Educational Studies
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4700